Cum sa ne apropiem adolescentii. Intamplari din viata unui profesor de religie

24,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri 3% la peste 3 bucati / 5% la peste 5 buc / 7% la peste 10 buc
Cantitate: 3+ 5+ 10+
Discount: 3% 5% 7%
Cum te putem ajuta?

Școala reprezinta pentru majoritatea copiilor, mai ales pentru adolescenti, unica sansa a familiarizarii cu adevarata menire a Bisericii si a pregatirii lor pentru viata. Totodata, comunicarea cu tinerii si efortul de a ni-i apropia cuprind secretele unei intregi arte pedagogice, al carei dascal este Hristos Insusi, Pedagogul prin excelenta. 
Adevarate pagini de sinaxar si rod al unei experiente pedagogice indelungate, aceste povestiri pline de sens si de intelepciune, apartinand distinsului profesor de religie, inspector scolar si autor de manuale Alexandros Kariótoglou, nu se prezinta doar ca un model inspirat de activitate catehetica, necesar cadrelor didactice in genere si specialistilor in domeniul pedagogic in lupta cu stereotipurile si inertia, ci vizeaza direct pe toti cei care, ca madulare ale Bisericii lui Hristos, sunt constienti ca cine va sminti pe unul dintr-acestia mici care cred in Mine, mai bine i-ar fi lui sa i se atarne de gat o piatra de moara si sa fie aruncat in mare (Mt. 18, 6; Mc. 9, 42; Lc. 17, 2). 
Adevarata pedagogie nu inseamna doar a ni-i apropia pe tineri, ci a-i apropia de Dumnezeu! 

Cate bucurii pascale nu ar putea incerca fiecare elev si fiecare profesor daca scoala ar fi locul unde toti ar invata nu numai sa stea de nevoie unul langa altul, ci sa si traiasca unul pentru celalalt!