10%

Cum sa imbunatatim relatiile cu parintii

18,00 RON 20,00 RON valabil pana la 31 oct.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cum te putem ajuta?

In viata adulta, de sine statatoare, nu intram in conditii egale. Unii sunt mai increzatori in sine, mai capabili sa iubeasca si sa ierte, altii sunt mai dependenti, mai slabi, mai anxiosi si mai nefericiti, si cauza principala consta in relatiile noastre cu parintii. Nu degeaba se spune ca toate problemele noastre vin din copilarie.
Din fericire insa, ne putem schimba relatiile cu parintii nostri si astfel ne putem schimba pe noi insine, ne putem schimba viata.

O astfel de schimbare ne va imbunatati radical viata. Vom putea sa comunicam cu totul altfel cu cei pe care ii iubim: cu sotul, cu sotia, cu copiii. Vom avea o altfel de relatie cu Dumnezeu, fiindca omul transfera fara sa vrea relatia pe care o are cu tatal sau asupra relatiei cu Tatal Ceresc, si, bineinteles, va deveni mai sanatoasa atitudinea noastra fata de noi insine: in sfarsit, vom fi capabili sa ne acceptam, si vom avea mai multa dorinta si putere sa ne schimbam in bine.

Suntem convinsi ca veti reusi, cu ajutorul acestei carti, sa indepliniti sarcina continuta in denumirea cartii si astfel sa va imbunatatiti viata. Puteti invinge neiubirea prin iubire, va puteti schimba soarta.

Dmitry Semenik

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review