Cum sa citim si sa interpretam Epistolele Sfantului Pavel


Autor: 
30,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Patrick Gray analizeaza, in mod echilibrat si cu claritate, elementele fundamentale si le ofera studentilor o perspectiva mai vasta asupra Sfantului Pavel. Exemplele culturale sunt un model de pedagogie. (Gregory E. Sterling, Universitatea Notre Dame) 

Interpretarea corecta a unei lucrari presupune recunoasterea genului literar din care face parte, iar acest lucru este, in special, adevarat atunci cand citim Biblia, unde se regasesc o multime de genuri literare. Aceasta carte deosebita a lui Patrick Gray ofera o indrumare necesara pentru ca Epistolele Sfantului Pavel sa poata fi citite in lumina teoriei si practicii epistolare antice, tinandu-se cont de diferentele dintre conventiile antice si conventiile folosite astazi. (John Fitzgerald, Universitatea din Miami) 

Un ghid minunat al Epistolelor Sfantului Pavel, impresionant din punctul de vedere al analizarii surselor antice importante si al dezbaterilor academice actuale, interpretarea lui Patrick Gray reflecta instinctul profesorului inzestrat care intra in legatura cu studentii prin intermediul utilizarii abile a culturii populare si a textelor literare clasice, acordand in acelasi timp atentia cuvenita complexitatii fascinante a contextului istoric paulin. (Carl R. Holladay, Universitatea Emory) 

Patrick Gray ofera o interpretare a Epistolelor Sfantului Pavel care plaseaza concludent aceste documente in contextul lor istoric si literar. Aceasta lucrare riguroasa si practica se prezinta ca un manual de mare interes pentru studenti si ca un indrumar exegetic pentru orice cititor. (Richard S. Ascough, Universitatea Queen’s) 

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Patrick Gray
Editura
Sophia
Autor
Patrick Gray
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review