Cersetorii de miracole - Constantin Virgil Gheorghiu


Autor: 
30,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Cersetorii de miracole se constituie intr un proces al implacabilului spirit al secolului nostru tulburator de frumos, dar atat de crud si oprimant pentru individ. Raul universal este denuntat in chipul blestemului de care sufera rasa neagra din Statele Unite si din Africa. Istoria este atroce si e nevoie de gandirea elevata a lui Gheorghiu, sunt solicitate intregul sau talent, intreaga lui arta pentru a o face suportabila. 
Putini autori au stiut mai bine decat autorul Cerse to rilor de miracole sa prezinte complicatele realitati eco no mice, politice, morale ori de alta natura ale lumii de astazi, nespus de greu de cuprins de mintea omeneasca, sursa a unei imen se dispu te, a unui urias conflict, ce terorizeaza si devas teaza sarmana noastra umanitate.
Andre Billy (Academia Goncourt)

***
Drama Cersetorilor de miracole se impleteste, sub con deiul de aur al lui Gheorghiu, cu drama unui exilat roman, Zeno Valahul personaj de prima marime al cartii, cu alese insusiri crestine , aflat pururea in cau tarea Adevarului si dreptatii, jinduind in fiecare clipa dupa tara sa pierduta din Carpati si de la Dunare...

Detalii

Brand
Autor
Constantin Virgil Gheorghiu
Editura
Sophia
Editura
Sophia
Autor
Constantin Virgil Gheorghiu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review