20%
  • Cel mai bun dintre toti - Max Lucado
  • Cel mai bun dintre toti - Max Lucado

Cel mai bun dintre toti - Max Lucado


Autor: 
33,60 RON (TVA inclus) 42,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Sosirea unui oaspete faimos intoarce oraselul Wemmik pe dos si ii aduce multa tristete lui Pancinello. Dar Eli, tamplarul, il ajuta sa vada ca nu trebuie sa fi i facut dintr-un lemn anume pentru a fi deosebit: Esti Asa Pentru Ca Eu Te-Am Creat Astfel, spune Eli.

Uneori si noi credem ca, pentru a fi deosebiti, trebuie sa fim asemenea oamenilor faimosi sau „frumosi“. Dumnezeu insa crede altceva. El ne-a creat dinadins asa cum suntem.

In aceasta minunata colectie de povestiri pentru copii, Max Lucado ne impartaseste adevaruri spirituale si morale in forma unor alegorii. Copii vor fi fascinati atat de personajele cartii: Pancinello si prietenii sai, cat si de provocarile cu care se confrunta acestia. Dar mult mai important este faptul ca din aceste intamplari vor desprinde invataturi spirituale importanteste unul dintre cei mai bine vanduti autori americani de carti pentru copii si adulti. Este autorul seriei Wimmicks care a castigat numeroase premii, iar programul sau "Up Words"poate fi ascultat la mii de posturi de radio din intreaga lume. Este totodata si tatal a trei fiice.


Max Lucado este unul dintre cei mai bine vanduti autori americani de carti pentru copii si adulti. Este autorul seriei Wimmicks care a castigat numeroase premii, iar programul sau "Up Words"poate fi ascultat la mii de posturi de radio din intreaga lume. Este totodata si tatal a trei fiice.

Numar de pagini: 32 

Dimensiune coperta: 29,5 x 21 cm 

Tip coperta: cartonata 

Detalii

Brand
Autor
Max Lucado
Editura
Gramma
Editura
Gramma
Autor
Max Lucado
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review