Catre sufletul impovarat de duhul intristarii


Autor: 
16,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Arhimandritul Lazar Abasidze, georgian la origine, vietuieste intr-un loc retras din muntii Gruziei, unde nu exista internet sau legaturi telefonice, si le transmite oamenilor cuvantul sau ziditor fara a da slavei desarte prilej de apropiere.

Cartile arhimandritului Lazar se adreseaza cititorilor contemporanti. Autorul cunoaste bine si problemele lor duhovnicesti si pacatele lor si caderile lor, dar mai ales puterea pocaintei. El previne cu privire la capcanele duhovnicesti care se intalnesc mai ales in viata omului modern.

Principalele teme dezvoltate in cartea "Catre sufletul impovarat de duhul tristetii" sunt: sensul si scopul vietii omenesti, chipul si asemanarea lui Dumnezeu in om, trecerea din viata aceasta in cealalta, cum este alcatuit omul de Creatorul sau si cum trebuie el sa traiasca precum si despre lumea care ne inconjoara, care este duhul ei, pe ce este intemeiata ordinea vietii ei si ce atitudine trebuie sa avem fata de ea.

Cartea este scrisa sub forma unor discutii de la suflet la suflet cu un duhovnic iubitor, care si-a intemeiat cuvantul pe invatatura Sfintilor parinti si pe experienta Bisericii Ortodoxe

Detalii

Brand
Autor
Arhimandrit Lazar Abasidze
Editura
Sophia
Autor
Arhimandrit Lazar Abasidze
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review