20%

Castelul albastru - L. M. Montgomery


Autor: 
25,60 RON (TVA inclus) 32,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse

Dacă într-o anume dimineață de mai nu ar fi plouat, întreaga viață a lui Valancy Stirling ar fi fost diferită. Ar fi mers, cu toată familia, la picnicul ce se organiza anual pentru sărbătorirea logodnei Mătușii Wellington, iar doctorul Trent ar fi plecat la Montreal. Dar a plouat și veți afla acum ce i s-a întâmplat, datorită acestui fapt.

Ploaia dintr-o dimineață de mai schimbă radical viața personajului din romanul pe care îl țineți în mâini. Numai harul scriitorices al cunoscutei și - de acum! - foarte îndrăgitei romanciere canadiene, Lucy Maud Montgomery, poate zugrăvi în atâtea culori destinul unei tinere, pornind de la cenușiul unei dimineți monotone, dintr-o casă anostă, până la feeria de curcubeie din jurul insulei pe care se înalță Castelul Albastru!

Numai  Lucy Maud Montgomery poate da viață unor perosonaje ca Valancy Stirling și Barney Snaith. Și tot numai ea ni-i poate face atât de reali, încât atunci când ridicăm ochii de pe ultima pagină a romanului, să ne mirăm că nu-i găsim lângă noi, așezați comod, în sufragerie, așteptând să îi servim cu o cafea!

Detalii

Brand
Autor
L. M. Montgomery
Editura
Nepsis
Editura
Nepsis
Autor
L. M. Montgomery

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review