Casatoria. Secretele alegerii, secretele bucuriei, secretele trainiciei


Autor: 
12,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Te casatoresti ca sa fii fericit, nu ca sa fii nefericit. Totul consta nu in a te casatori, ci in a deveni fericit prin nunta, si vei fi fericit cand vei gasi un tovaras bun. Cel care si-a gasit o sotie buna si-a indulcit viata lui (Pilde 18, 22).

Familia nu este alcatuita din masini neinsufletite, carora le apesi butonul de pornire si toate merg ceas, ci din oameni sensibili, care sunt macinati de patimi si de neputinte. Acest aspect al convietuirii, al comuniunii ar trebui sa-l avem intotdeauna in vedere. Altfel, vom cere de la celalalt sa se supuna voii noastre cu aceeasi usurinta cu care robotii neinsufletiti ne executa comenzile!

Casatoria presupune doua persoane: pe tine si pe sotia ta. Daca se va indrepta unul, daca va deveni mai smerit, mai rabdator, mai intelegator, deja casnicia s-a imbunatatit pe jumatate. Deci, fii tu cel ce face aceasta mare fapta buna. Fii tu mai smerit, mai rabdator, vorbeste mai frumos, si atunci, incet-incet, se va schimba si sotia ta.

Cartea pe care o tii in mana are exact aceasta menire: de a te ajuta sa-ti imbunatatesti casnicia, pentru a nu o pierde.

Iti dorim acest lucru din tot sufletul!