Casatoria. Secretele alegerii, secretele bucuriei, secretele trainiciei

12,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Te casatoresti ca sa fii fericit, nu ca sa fii nefericit. Totul consta nu in a te casatori, ci in a deveni fericit prin nunta, si vei fi fericit cand vei gasi un tovaras bun. Cel care si-a gasit o sotie buna si-a indulcit viata lui (Pilde 18, 22).

Familia nu este alcatuita din masini neinsufletite, carora le apesi butonul de pornire si toate merg ceas, ci din oameni sensibili, care sunt macinati de patimi si de neputinte. Acest aspect al convietuirii, al comuniunii ar trebui sa-l avem intotdeauna in vedere. Altfel, vom cere de la celalalt sa se supuna voii noastre cu aceeasi usurinta cu care robotii neinsufletiti ne executa comenzile!

Casatoria presupune doua persoane: pe tine si pe sotia ta. Daca se va indrepta unul, daca va deveni mai smerit, mai rabdator, mai intelegator, deja casnicia s-a imbunatatit pe jumatate. Deci, fii tu cel ce face aceasta mare fapta buna. Fii tu mai smerit, mai rabdator, vorbeste mai frumos, si atunci, incet-incet, se va schimba si sotia ta.

Cartea pe care o tii in mana are exact aceasta menire: de a te ajuta sa-ti imbunatatesti casnicia, pentru a nu o pierde.

Iti dorim acest lucru din tot sufletul!