Carui sfant sa ne rugam

[2]

Autor: 
8,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Domnul nostru Iisus Hristos in nemasurata Sa iubire de oameni a dat putere Sfintilor Apostoli, ca si fiecarui sfant in parte, sa savrseasca aceleasi minuni pe care le-a savrasit El Insusi: sa invie morti, sa tamaduiasca pe cei bolnavi, sa-i aduca pe pacatosi la pocainta si sa mijloceasca pentru mantuirea noastra.

Ceea ce noi pacatosii nu putem cere de la Domnul, pentru ca rugaciunea nostra este slaba, iar viata noastra este plina de pacate si legata de prea mult de bunurile pamantesti, pot sa ceara pentru noi Maica Domnului, ingerii si sfintii. Practic, ne rugam sfintilor ca sa mijloceasca inaintea lui Dumnezeu pentru noi, iar acestia, plini de bucurie, implinesc cererea noastra.

Orice sfant poate sa ceara de la Dumnezeu lucrurile pentru care ne rugam, daca acestea ne sunt spre folos si spre mantuirea sufletelor.

Unora dintre sfinti Dumnezeu le-a dat un dar aparte, altora - doua ori chiar mai multe daruri, iar Maicii Domnului- plinatatea darurilor. Detalii

Brand
Autor
#N/A
Editura
De Suflet
Autor
#N/A
Editura
De Suflet

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 2 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Mariana Huhulea
27 mai 2022
O carte foarte utila pentru a viata de zi cu zi, plina de provocari, a unui crestin ortodox practicant. Accesibila ca pret, o recomand cu caldura tuturor celor care isi incredinteaza viata in mainile lui Dumnezeu si nadajduiesc in sprijinul si mijlocirea casnicilor Lui.
I
Ioana
23 aug. 2020
E foarte frumoasa cartea