Cartea familiei. Învățături de la Părintele Vasile Ioana. - Pr. Vasile Ioana

[4]

Autor: 
49,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%

Taina fericirii este să știi să-l faci fericit pe cel de lângă tine, iar fericirea lui să fie suportul fericirii tale. - Părintele Vasile Ioana

Cu toții știm în adâncul inimii ce îi este cu adevărat de folos sufletului nostru, însă puțini îndrăznim să pășim pe caela iubirii și a jertfei. O familie fericită, în care domnesc armonia, liniștea și iubirea, reprezintă un ideal spre acre tinde sufletul oricărui bun creștin, însă câți dintre noi suntem dispuși să renunțăm la noi înșine pentru a ne regăsi apoi, mai buni, mai împliniți, în iubirea pentru celălalt?

Iubirea este poate cel mai prețios dar pe acre l-am primit, însă pentru a ne bucura cu adevărat de el trebuie, mai întâi, să învățăm să luptăm necontenit împotriva egoismului care ne desparte adesea de aproapele noastru, de familia noastră și de Dumnezeu.

Cartea Părintelui Vasile Ioana ne ajută să învățăm această lecție dificilă a iubirii și a jertfei și să redescoperim valorile fundamentale ale familiei creștine autentice. Asemenea unui duhovnic înțelept care nu cunoaște slăbiciunile și trudește ca să ne cultive virtuțile, acest volum privește până în profunzimea ființei noastre, vede toate slăbiciunile, viciile și obiceiurile care îi îndepărtează de noi pe cei pe care îi iubim și ne arată calea spre vindecarea sufletului.

Detalii

Brand
Autor
Pr. Vasile Ioana
Editura
BOOKZONE
Editura
BOOKZONE
Autor
Pr. Vasile Ioana

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 4 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
N
Nicu
28 apr. 2022
👍
O
Oana
11 ian. 2022
O carte superbă!
M
Mihaela Ilie
10 ian. 2022
Nu am terminat de citit cartea, dar - din ceea ce am apucat să citesc - este minunată. Sunt tare bucuroasă că l-am întânit astfel pe părintele Ioana. Este o carte pe care aș recomanda-o oricui, indiferent de vârstă. Este scrisă într-un mod accesibil și plăcut și cred că oferă un real sprijin sufletesc, chiar și celor care (încă) nu sunt credincioși.
Z
Zolog Ramona
27 dec. 2021
Superba!