Carte de capatai despre moarte si inviere. Viata de dupa moarte

14,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Un neam trece si altul vine (Ecles. 1, 14). Soarele rasare si apune. Vremea zboara fara incetare. Veacurile vin, trec si se afunda cu pasi grei in departarile trecutului. Generatii se nasc si mor, ca sa nu se mai intoarca nicicand pe pamant. Oamenii isi inalta case pentru sine, dar le parasesc indata, pentru totdeauna, si alti oameni se salasluiesc in ele. Se zidesc cetati care mai apoi se naruie. Se nasc state care dispar. Hartile istoriei se schimba necontenit. Ceea ce a fost, iata, de acum nu mai este. Iar ceea ce va veni, numai Dumnezeu poate sa stie cum va arata!

Lumea e asemenea unei arene, in care actorii se schimba unul dupa altul in decursul timpului. Oameni noi se arata pe scena, dar in putina vreme se afunda si ei in intunericul de dincolo de culise.

Tainei atat de inalte a mortii si a invierii, pentru cei mai multi, una de nedezlegat, i se cuvenea, cu siguranta, o carte de capatai. Si nu s-ar fi aflat un intocmitor mai destoinic al ei decat parintele Serafim Alexiev, cel mai de seama teolog ortodox bulgar al veacului al XX-lea...

Detalii

Brand
Autor
Arhimandrit Serafim Alexiev
Editura
Sophia
Autor
Arhimandrit Serafim Alexiev
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review