Calea spre fericire. Scrisori trimise din inchisoare celor dragi

[1]

Autor: 
4,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Valeriu Gafencu sau Ce aproape de noi este fericirea!

Sa fii refugiat din Basarabia si despartit de familie, sa fii condamnat pe motive politice la 25 ani inchisoare la varsta de 20 ani, sa-ti vezi sfarsitul vietii pamantesti ca se apropie dupa 11 ani de temnita si sa poti afirma ca esti un om fericit, pentru cei mai multi dintre noi pare cu neputinta.

Aceasta se poate prin credinta. Prin credinta, suferinta se transforma in bucurie. Viata lui Valeriu Gafencu ne arata aceasta.

Faptul ca Valeriu a descoperit calea spre fericire reiese din scrisorile trimise celor dragi din care am extras aceste sfaturi prin bunavointa d-nei Eleonora Colgiu, sora lui Valeriu, si a d-lui Neculai Trifoiu, coordonatorul cartii “Studentul Valeriu Gafencu , Sfantul Inchisorilor din Romania” in care au fost publicate aceste scrisori.

Revelatia fericirii traita de Valeriu in infernul inchisorilor, este o lectie din care noi, care traim in libertate, sa invatam ca nu mai avem dreptul sa ne plangem de nimic cand fericirea este la indemana oricui , Iisus Hristos, credinta in cuvantul Sau, ascultarea poruncilor Sale, urmarea virtutilor Sale. Aceasta este viata fericita. Restul e desertaciune.

Scrisorile trimise de Valeriu reprezinta si un “indreptar pentru spovedanie” pentru curatirea cugetului de patimi si pacate, aceasta fiind principala conditie pentru dobandirea fericirii. Cea mai fericita zi din viata este ziua cand iti iarta Dumnezeu pacatele printr-o spovedanie sincera si cand te impartasesti cu Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos care s-a jertfit pentru pacatele noastre.

Detalii

Brand
Autor
Valeriu Gafencu
Editura
Agaton
Autor
Valeriu Gafencu
Editura
Agaton

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Ionela
04 mar. 2021
Impresionanta carte, impresionant subiect.