Bucuria lui Hristos te va tamadui


Autor: 
35,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Volumul de fata prezinta cititorilor o parte insemnata a minunilor, semnelor si vindecarilor daruite de Harul dumnezeiesc celor ce s-au apropiat de Sfantul Porfirie Kavsokalyvitul, cerandu-i ajutorul. 
Lectura acestora se dovedeste a fi o adevarata rapire in Imparatia lui Dumnezeu. Prin cele descrise ni se dezvaluie ca fiecare dintre noi poate avea parte de lucrarea harica, tamaduitoare a toata neputinta, pentru rugaciunile si cu binecuvantarea acestui Cuvios Parinte, care, vorbind despre toate cu delicatete si gingasie, invata ca nimeni altul cum sufletul omenesc poate trai bucuria vindecatoare a lui Hristos. 
Cu aceste randuri, vom intra intr-un fel anume si noi in aura sfanta si luminoasa care izvoraste din inima sa, ce s-a facut inima a lui Hristos, si vom ajunge sa pricepem, din faptuirile sale, rostul si semnificatia profunde ale cuvintelor de Dumnezeu insuflate rostite de el insusi: 
Sa stiti ca Sfintilor lui Dumnezeu le sta totul in putinta. Sfantul poate cere de la Dumnezeu tot ce vrea, si Dumnezeu ii va da lui. De aceea, in clipele grele pe care le intampinati, sa-i chemati in rugaciune, fiindca puterea Sfintilor e nebanuit de mare. 

*** 

Dumnezeu v-a binecuvantat foarte, dandu-va un Porfirie! Asemenea Parintelui Porfirie nu exista nimeni altcineva in toata lumea. 
Parintele Sofronie de la Essex 

Detalii

Brand
Autor
Sfantul Porfirie
Editura
Sophia
Autor
Sfantul Porfirie
Editura
Sophia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review