Antiparenting - Sensul pierdut al paternitatii

[1]
35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Antiparenting este suma experientelor mele: este o carte solida, alcatuita din doua parti teoretice in 33 de capitole si 10 povestiri-tablou din copilarie si adolescenta. Este o abordare fenomenologica a fenomenului Parenting, cu o excursie in filosofia paternitatii asa cum apare ea in Biblie si Confucianism, cu multe ilustratii de caz. Ca romancier, va asigur o lectura captivanta, ca jurnalist preocupat de anchete de mare rasunet in Romania, Moldova si Rusia, va asigur o carte foarte bine documentata si responsabila. Ca om crescut in padure, va daruiesc o carte plina de culori, sunete si mirosuri. Ca om al lui Dumnezeu, va impartasesc sufletul meu si multa caldura. Sper sa primiti acest dar al meu. Vi-l ofer din toata inima. (Savatie Bastovoi)

Antiparenting a devenit un fenomen inainte de a fi o carte. Este primul experiment de acest fel, cind o carte se scrie cu peste 10 000 de cititori in fata care comenteaza, contrazic si completeaza cele scrise. Sintem in premiera mondiala. S-ar putea ca acesta sa devina un nou mod de a scrie carti, un nou gen de literatura. Vocile cititorilor se regasesc nu doar la nivel de idei si atmosfera, ci chiar strabat in carte la modul cel mai direct, in calitate de actori.

www.facebook.com/groups/Antiparenting/

Fondatorul Antiparenting-ului este Savatie Bastovoi, el insusi rodul unui experiment educational. Parintii sai, tatal, profesor universitar de filosofie si mama, regizor de teatru, se muta intr-un sat mic inconjurat de paduri, indata dupa nasterea primului lor fiu. Copilaria plina de culori si aventuri va ajunge subiectul primului roman moldovenesc tradus la Paris, scris la doar 21 de ani. Obisnuit sa sara prin copaci si sa imblinzeasca caii de pe ses, tinarul precoce va sari la fel de usor prin literatura, adunind numeroase premii literare. Astazi Savatie Bastovoi este unul dintre cei mai prolifici si mai vinduti autori romani in viata, tirajele cartilor sale depasind 200 000 ex. Opiniile sale despre educatie au provocat adevarate razboaie internautice intre grupurile promotoare a noilor curente de parenting si grupul Antiparenting.

Detalii

Brand
Autor
Ieromonah Savatie Bastovoi
Editura
Cathisma
Autor
Ieromonah Savatie Bastovoi
Editura
Cathisma

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Ioana
12 dec. 2021
O carte pe care e necesar să o citească fiecare părinte!