Anatomia sufletului

[1]
15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Nu toate suferintele sunt in Hristos, cum nu toate bucuriile sunt in Hristos! Cum nici o infrangere nu este infrangere daca-L ai pe Hristos langa tine. Si-atunci, in toata structura aceasta intima a anatomiei sufletesti, veti constata ca important, de fapt, e ca toate organele sa se lege corect, intr-o sanatate sufleteasca ce da echilibru in Hristos.

Nu exista moment in viata noastra in care unul din organele noastre interioare sa functioneze perfect, dar exista mii de momente in viata noastra in care nu avem voie sa dam vina pe vreun organ sufletesc ca nu functioneaza, doar pentru ca noi nu suntem capabili sa ne recunoastem boala.

Toata Biserica, toata teologia istorica a Bisericii noastre este legata de acest echilibru intre interiorul si exteriorul omului.

Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula

Detalii

Brand
Autor
Pr. Constantin Necula
Editura
Agnos
Autor
Pr. Constantin Necula
Editura
Agnos

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
V
Vasile Ana
30 oct. 2021
Foarte, foarte interesante răspunsurile la întrebările din carte, adevărate lecții de viață date pe viu, direct, fără ocolișuri. Singura salvare a sufletului, indiferent de criza in care se află, rămâne Hristos. Către el sa ne îndreptăm rugăciunea sinceră, pocăința noastră și a celor dragi.