Adevarul despre artele martiale - o perspectiva ortodoxa

[1]
35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

Artele martiale, la care astazi tinerii pot avea acces asa de usor, atat prin informatie, cat si prin posibilitatea de a le practica,, au o mare putere de seductie: promit sanatate si forta fizica, concentrare, suplete si rapiditate in reactii, intelepciune izvorata dintr-o cultura mai putin familiara noua, dar nu mai putin atragatoare. Nu trebuie sa le practici ani de zile, nici sa fii neaparat adult ca sa intelegi ca artele martiale sunt mai mult decat un sport: ele reprezinta un mod de viata. Iar cand vorbim despre un mod de viata, implicatiile sunt unele profunde, antrenand trupul si sufletul.

Crestinismul propune, la randul sau, o cale: viata in Hristos. Autoarea, Maria Dimitriadou, are avantajul de a cunoaste bine ambele cai: a indragit si a practicat multi ani artele martiale si, de asemenea, a experimentat viata duhovniceasca autentica in Biserica. A completat aceste experiente cu o investigare a perceptiei contemporane asupra lumii artelor martiale prin interviurile sale cu diversi maestri din Grecia.

Cartea de fata reprezinta rezultatul acestei cercetari, animate de dorinta autoarei de a oferi un instrument de un real folos celor care doresc sa treaca dincolo de conceptia banala a artelor martiale ca sport si sa inteleaga mai bine ce implica practicarea lor, nutrind speranta ca, pe viitor, cititorii vor avea mult mai mult discernamant in alegerile lor, mai ales in cele care privesc educatia propriilor copii.

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Maria Dimitriadou
Editura
De Suflet
Autor
Maria Dimitriadou
Editura
De Suflet

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Ardelean Dorel
18 nov. 2021
Eram curios, baiatul meu practica Karate ca sport binenteles . Livrare foarte prompta. Recomand atat pentru practicanti de arte martiale si nu numai.