Acolo vei vedea Raiul intreg. Noua povestiri despre taina vietii - Pr. Dionisios Tampakis

[1]

Autor: 
15,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Nu există nedreptate mai mare decât avortul. Nu numai față de copilul nevinovat și lipsit de aparare, ci și față de mama care consimte la săvârșirea avortului - sau, mai curând, la distrugerea propriei vieți și la știrbirea bucuriei ei. O femeie ajunsă în această situație este nevoită de fiecare dată să ridice de una singură crucea martiriului și a vinovăției profunde, deși vinovați sunt toți cei cei ce o sfătuisc și o presează să recurgă la această soluție, doctorul și întreaga echipă părtașă săvârșirii avortului.
Scopul acestei cărți este să ne atenționeze, să ne trezească la realitate ca să încercăm să salvăm măcar o mamă, măcar un copilaș de teroarea acestei ucideri inumane, inventată de om și îndreptată impotriva tainei veșnice și dumnezeiești a vieții și a dragostei.
Consider ca este de datoria mea să fac ceva în această privință, din moment ce și eu am fost salvat de două ori de la o moarte iminentă prin întrerupere de sarcină. În chip minunat, medicul care trebuia să îmi pună capăt zilelor în pântecele mamei a lipsit, inexplicabil, de la ambele programări ale crimei... Maica Domnului mi-a salvat părinții și m-a salvat și pe mine.
Să călătoriți frumos prin taina vieții și a dragostei!

Pr. Dionisios Tampakis

ISBN: 978-973-136-865-8
Format: 13x20 cm
Pagini: 126
An Aparitie: 2022
Tip coperta: Broșată

Detalii

Categorii
Brand
Autor
Pr. Dionisios Tampakis
Editura
Sophia
Editura
Sophia
Autor
Pr. Dionisios Tampakis

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
C
Chițu Gabriela
21 oct. 2022
Buna ziua, sunt foarte mulțumita de comanda, cărțile au venit în scurt timp, una din cărțile comandate, a fost aceasta și sincer as recomanda-o in momentul in care cineva ar alege sa facă avort, sunt sigură că dacă ar citi această carte în proporție de 90% și-ar schimba decizia. O carte minunata care te face sa vezi viața de mamica altfel. Va mulțumesc librăria ortoddoxa