Acatistier

[3]
110,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Reduceri de cantitate la aceasta carte: 5% la peste 2 buc / 10% la peste 5 buc / 15% la peste 10 buc
Cantitate: 2+ 5+ 10+
Discount: 5% 10% 15%
Cum te putem ajuta?

„În prezenta ediţie sunt cuprinse toate textele din Acatistierul românesc precedent, cu precizarea că Acatistul Sfinţilor Ilie Iorest şi Sava Brancovici a fost refăcut, întrucât s-a adăugat, între timp, şi cinstirea Sfântului Ierarh Simion Ştefan, iar Paraclisele Maicii Domnului care erau tipărite la finalul Acatistierului, au fost relocate în bogata colecţie de Paraclise, publicată deja de Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă. În volumul de faţă s-au adăugat, la toate Acatistele în cinstea Sfin­ţilor, rugăciuni finale, unele preluate din ediţii mai vechi, altele traduse din limba greacă sau alcătuite mai recent”, aflăm din Nota editorială.


Format: 17.5X24.5 cm

An aparitie: 2016
832 pagini

Detalii

Editura
Institutul Biblic (IBMBOR)
Autor
-
Editura
Institutul Biblic

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 3 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Maria
24 ian.
Mi-am dorit acest Acatistier de multă vreme și acum a venit momentul să-l comand..este peste așteptări (are foarte multe acatiste)
I
Iuliana
11 ian.
Sunt foarte multumita. Este de folos. Am comandat si pentru cadou unei prietene. I- a placut f.mult. Calitate f. buna. Pret bun. Mod de aranjare text si marime scris, usor de citit. Toate acatistele intr-un singur loc. Este ceea ce imi doream.
Va multumesc!
D
Dinca M
24 oct. 2022
Foarte util,preț acceptabil,bine editat,îl recomand cu incredere